Ανακοινώσεις

Best Practices

 "Best Practices στο Marketing"

 

   

 

 

Το Σάββατο 25/02 πραγματοποιήθηκε workshop για τους Διευθυντές των Κέντρων του Δικτύου ΙΣΟΝ με τίτλο "Best Practices στο Marketing"

 

 

             

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων

 

Στο θεατρικό έργο του Τσαρλς Ντίκενς "Το Πνεύμα των Χριστουγέννων" στα Αγγλικά πρωταγωνίστησαν τα παιδιά των μικρών τάξεων του Κέντρου ΙΣΟΝ Ελευθερούπολης!

  

  

 

Με πολύ κέφι, υπέροχα σκηνικά και πολύ μουσική μπήκαμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα έργο όπου προβάλλονται πρότυπα συμπεριφοράς, μεταδίδονται μηνύματα και διαδίδονται αξίες. 

Μέλημά μας να δίνουμε στα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα στην ξένη γλώσσα, να μαθαίνουν με τρόπο διαδραστικό, αποκτούν αυτοπεποίθηση και να ενισχύεται η δημιουργικότητά τους.

Ο μεγάλος έπαινος βέβαια και η ηθική ικανοποίηση ανήκει στα παιδιά, που τόλμησαν και έφεραν εις πέρας αυτό το συλλογικό δημιούργημα !!!

 

           

 

 

 

                         

ΙΣΟΝ Workshop στο KIDOT

 Στις 22 Σεπτεμβρίου τα ΙΣΟΝ "βούτηξαν στα βαθιά νερά" στο Festival Kidot, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 

   

 

 

 

 

 

 Μια ομάδα έμπειρων εκπαιδευτικών των ΙΣΟΝ υποδέχθηκαν 25 παιδιά (μακάρι να μας επέτρεπε η διοργάνωση να έχουμε περισσότερα παιδιά - συγνώμη για όσους δεν πρόλαβαν να μπουν) σε ένα μεγάλο workshop με τίτλο "Protect the sea life ... in English".

 

Σε αυτό το βιωματικό καλλιτεχνικό workshop στα Αγγλικά με οικολογικό περιεχόμενο τα παιδιά έμαθαν για τα ζώα της θάλασσας, τη σημασία του καθαρού βυθού και είπαν ένα μεγάλο όχι στο πλαστικό φτιάχνοντας και χρωματίζοντας οικολογικές τσάντες ΙΣΟΝ.

 

 

             

Mother's Day

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπαν οι μαθητές των Κέντρων ΙΣΟΝ στις μητέρες τους με κατασκευές και πολλή αγάπη!

Περισσότερα...