Όραμα Ομίλου

idrogeios1

45 χρόνια δίπλα σας!

Στον  Όμιλο Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® συνεχίζουμε να τολμούμε και να πρωτοπορούμε σεβόμενοι  πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια με πίστη σε ένα όραμα:

  • Να δίνουμε σε όλους τους νέους τη δυνατότητα να επικοινωνούν διεθνώς με τις ξένες γλώσσες και να δρουν ως ισότιμοι πολίτες του Κόσμου.
  • Να εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά στις τεχνολογίες του αύριο.
  • Να αναπτυσσόμαστε με σωστά βήματα ξεπερνώντας τα σύνορα του Ελλαδικού χώρου και να εξάγουμε τεχνογνωσία.
  • Να πρωτοπορούμε στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και να συνδυάζουμε την επιχειρηματικότητα με την συνεχή πολιτιστική προσφορά.

Αυτό το όραμα μας οδήγησε στην πολυετή δράση μας ευρύτερα στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης πάντα με την καταλυτική συμβολή του πολύτιμου έμψυχου υλικού του Ομίλου, τα διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη που με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στο αντικείμενό τους κρατούν την παροχή των υπηρεσιών μας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πιστοί στις μέχρι σήμερα αρχές μας επιθυμούμε να συνεχίσουμε το εκπαιδευτικό μας έργο προσφέροντας στους μαθητές ανεπτυγμένες δεξιότητες στις ξένες γλώσσες και την πληροφορική ώστε να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνει η παγκόσμια πραγματικότητα.

Μέχρι τώρα βοηθούς και συμπαραστάτες σ' αυτή την προσπάθεια είχαμε τους έμπειρους και αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς μας, τους ακούραστους ακαδημαϊκούς και διοικητικούς συνεργάτες και Διευθυντές των κέντρων μας αλλά και τους ίδιους τους γονείς, με την συνεργασία των οποίων καταφέραμε να κάνουμε βήματα για την καλύτερη εξέλιξη των παιδιών τους.

Την ίδια επικοινωνία σκοπεύουμε να διατηρήσουμε και στο μέλλον για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Η μέχρι σήμερα ανοδική πορεία, που μας καθιστά πρωτοπόρους στο χώρο, μας υποχρεώνει να κλιμακώσουμε ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές μας και να επικεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο εκπαιδευτικό μας έργο και την ανάπτυξη των παιδιών που μας εμπιστεύεστε.

Είναι μια υπόσχεση που με χαρά δίνουμε όλοι όσοι εργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό στον Όμιλο Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® και ελπίζουμε το μέλλον να μας δικαιώσει για ακόμη μία φορά.