Ε. Γ. Στρατηγάκης Α.Ε.

photo_strategakis

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητοί Φίλοι – Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® έχει ταυτίσει το όνομά του με την διδασκαλία ξένων γλωσσών στην Ελλάδα για περισσότερο από 45 έτη και συνεχίζει την διαδρομή του πλήρως ανανεωμένος, σύγχρονος και πλούσιος σε εμπειρίες.

Με 400 καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, με 10.000 μαθητές σε μέση ετήσια βάση και με περισσότερους από 60.000 απόφοιτους σπουδαστές όλα αυτά τα χρόνια, ο εκπαιδευτικός όμιλος Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπαίδευσης σήμερα στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς πανευρωπαϊκά.

Η εταιρεία μας έχει την ισχυρότερη παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτοντας 125 κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής σε 5 χώρες, το κολλέγιο CITY COLLEGE με υποκαταστήματα σε 6 χώρες των Βαλκανίων, ερευνητικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη, την μεγαλύτερη ξενόγλωσση βιβλιοθήκη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κέντρα μεταφραστικών υπηρεσιών και επαγγελματικών σεμιναρίων και συνεργασίες με Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς οίκους του εξωτερικού.

Έτσι λοιπόν στον Όμιλο Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® συνδυάζουμε κάτι σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα, την παράδοση με τον συνεχή εκσυγχρονισμό. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηρίζει και την επιχειρηματική μας κουλτούρα - μια κουλτούρα μελετημένων και συστηματικών βημάτων, σκληρής και ποιοτικής δουλειάς με πολύ μεράκι, ουσία και ανθρώπινο πρόσωπο.

Καλώς ήρθατε λοιπόν στην οικογένεια του ομίλου Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ® , στην οικογένεια του μακροβιότερου εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα σήμερα!

ISON_franchise_TELIKO2

 

Mε εκτίμηση,

Γεώργιος Ε. Στρατηγάκης

(Ed. M. Harvard University)

Χάρτες Δραστηριοτήτων

xartis1
Χάρτης Ελλάδας
xartis1
Χάρτης Εξωτερικού

Ε.Γ. Στρατηγάκης Α.Ε.

etairiko profil
Εταιρικό Έντυπο