Για επαγγελματίες

Εκπαιδεύοντας τους επαγγελματίες

Τα Κέντρα ξένων Γλωσσών ΙΣΟΝ® απαντούν στις ανάγκες επαγγελματιών και στελεχών επιχειρήσεων δημοσίων και ιδιωτικών φορέων με τα ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα Business-plus.

Όλα τα προγράμματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής προσαρμόζονται στις ανάγκες των εκπαιδευομένων κάθε επιχείρησης  μετά από ανάλυση αναγκών και καθορισμό στόχων.

Υλοποιούνται από εξειδικευμένους καθηγητές είτε σε groups λίγων ατόμων είτε σε μορφή ιδιαιτέρου, στις εγκαταστάσεις των Κέντρων ΙΣΟΝ® είτε στους χώρους της επιχείρησης.  Η διάρκεια, οι  ώρες και οι ημέρες των προγραμμάτων προκύπτουν κατόπιν συμφωνίας.

Τα προγράμματα Business plus προσφέρονται για:

Αγγλικά – Γαλλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Ισπανικά – Κινέζικα και Πληροφορική
 
Με δυνατότητα να εξειδικευτούν σε:

  • Ειδικής ορολογίας (Τραπεζικά, Χρηματοοικονομικά, Ιατρική, Τουρισμός, Νομικά, Ναυτιλιακά, Εισαγωγών-Εξαγωγών, Πληροφορικής κ.α)

  • Βελτίωση προφοράς

  • Προετοιμασίας παρουσιάσεων

  • Προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποιήσεων

Τα προγράμματα Business plus προσφέρονται σε όλα τα Κέντρα ΙΣΟΝ® στην Ελλάδα και υπάρχει επίσης η δυνατότητα υλοποίησης των προγραμμάτων, σε συνεργασία με το δίκτυο του Ομίλου Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ® στο εξωτερικό, στις  χώρες Βουλγαρία, Αλβανία και FYROM.

www.pharos.bg

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ομίλου στην Αθήνα (τηλ. 2107015912) ή τη Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310264276) ή στο e-mail του οργανισμού info@strategakis.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΛΑΕΚ

Εκπαιδεύστε τα στελέχη σας ΧΩΡΙΣ κόστος!!

Αξιοποιήστε το πρόγραμμα 0,45 του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ) και δώστε στην επιχείρησή σας τη δυνατότητα να εκπαιδεύσει τα στελέχη της ΔΩΡΕΑΝ. Όλα τα προγράμματα business plus πληρούν τις προδιαγραφές κατάρτισης του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα 0,45 του ΟΑΕΔ επιχορηγεί ανάλογα με τις εισφορές της κάθε επιχείρησης ένα ποσό για την εκπαίδευση του προσωπικού της. Το ποσό που επιχορηγείται μπορεί να αξιοποιηθεί σε έναν ή περισσότερους υπαλλήλους για τη εκπαίδευσή τους σε ξένες γλώσσες ή στην πληροφορική.
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΙΣΟΝ® αναλαμβάνουν να οργανώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να μπορεί η επιχείρησή σας χωρίς χάσιμο χρόνου και χωρίς κόπο να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Link www.oaed.gr

10 Λόγοι Επιτυχίας

Διαβάστε τους 10 λόγους που οδηγούν στην επιτυχία.

Περισσότερα

Εγγραφή Online

Γραφτείτε σήμερα online στα Κ.Ξ.Γ. ΙΣΟΝ.

Εγγραφή