Αγγλικά | Φοιτητών-Ενηλίκων Γενικά

Το πρόγραμμα Γενικών Αγγλικών για ενήλικεςSTAMPA-150 αναπτύσσει την ικανότητα και την εμπιστοσύνη σε όλες τις γλωσσικές δεξιότητες, και δεκτικές και παραγωγικές, και έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ενήλικων από το επίπεδο αρχαρίων ως εκείνους που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις EFL/ESL επιπέδων B2, C1 και C2 του Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η είσοδος στο πρόγραμμα γίνεται μετά από ένα τεστ αξιολόγησης των μέχρι τώρα γνώσεων του ενήλικα ώστε να προσδιοριστεί με ακρίβεια η σειρά των μαθημάτων που θα παρακολουθήσει.

Το πρόγραμμα Γενικά Αγγλικά περιλαμβάνει επτά επίπεδα:
Α1    (Beginners)
A2    (Elementary)
B1    (Pre-Intermediate)
B1+    (Intermediate)
B2    (Upper-Intermediate) προετοιμασία για εξετάσεις Β2.
C1    (Advanced) προετοιμασία για εξετάσεις C1.
C2    (Proficiency) προετοιμασία για εξετάσεις C2.

Οι σπουδαστές που εγγράφονται στα παραπάνω προγράμματα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης σε επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό που ενισχύει την διαδικασία μάθησής τους. Το εκπαιδευτικό υλικό πολυμέσων περιλαμβάνει απευθείας σύνδεση με λεξικά, ασκήσεις γραμματικής, διαδραστική πρακτική γραμματικής σε CD-roms. Υλικό σε DVD συνοδεύει τις σειρές βιβλίων στα πρώτα τέσσερα επίπεδα (Α1 - B1+) που βοηθά στη εμπέδωση.

Διαγωνίσματα προσομοίωσης στα τελευταία τρία επίπεδα (B2 - C2) παρέχουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να αξιολογηθεί η απόδοσή τους υπό συνθήκες εξέτασης, να καθοριστούν οι στρατηγικές εξέτασής τους και να δοθεί μια πρόσθετη ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης σε αδυναμίες που διαπιστώνονται στην τάξη.

Τα πρώτα τέσσερα επίπεδα, Α1, A2, B1 και B1+, είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών. Ξεκινούν τρεις φορές τον χρόνο χειμώνα, άνοιξη ή σε εντατική μορφή διάρκειας δέκα εβδομάδων. Τα επίπεδα B2, C1 και C2 είναι διάρκειας οκτώ μηνών (Οκτώβριος - Μάιος), με δυνατότητα παρακολούθησης και το καλοκαίρι σε εντατικά.

10 Λόγοι Επιτυχίας

Διαβάστε τους 10 λόγους που οδηγούν στην επιτυχία.

Περισσότερα

Εγγραφή Online

Γραφτείτε σήμερα online στα Κ.Ξ.Γ. ΙΣΟΝ.

Εγγραφή